АКВАСОРС

От 1994 г. AquaSource е посветена на насърчаването на здравословен начин на живот чрез натурални средства. AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез натурални съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. В световен мащаб нараства осъзнатостта как всеки наш избор се отразява на здравословното състояние и качеството ни на живот. Изглежда, че много от нещата, които влияят върху здравето, не са под наш контрол. Забързаният начин на живот, полуфабрикатите и преработените храни, замърсената околна среда, стресиращата работа и семейните отношения правят трудно постигането и поддържането на правилен начин на хранене. Не само че храната, която ядем, може да е с ниска или дори без никаква хранителна стойност: доказано e, че някои добавки в нея са дори вредни. Но ние можем да поемем контрола. Можем да поемем контрола над собствения си начин на живот, за да получим Енергия, която ни е необходима, за да предприемем Действие, което води до Свобода на успеха.

Какво представляват синьо-зелените водорасли?

Основна съставка в много от нашите продукти са едни от най-добрите синьо-зелени водорасли в света. Какво ги прави чудо на природата? От стотици години водораслите са познати на учените като хранителен източник и добавка към храната. Те са проучили различни форми на водорасли от почти всяка точка на света.

Къде се събират?

Един много хранителен вид водорасли е известен като „синьо-зелени водорасли” (Aphanizomenon Flos Aquae или AFA). Най-висококачествените синьо-зелени водорасли се добиват от езерото Горен Кламат, разположено в Каскадните планини, Южен Орегон, САЩ. Захранвано от над седемнадесет чисти планински потока и геотермални извора, това древно езеро се слави с десетметров минерален придънен пласт и притежава най-богатите на минерали алкални води на Земята. Това е мястото, от където AquaSource събира своите водорасли; езерото, където расте най-пълноценната и балансирана храна в Природата. Откритите тук водорасли притежават много забележителни свойства – нищо не може да се сравнява с хранителния им профил. Те са един от най-богатите източници на разнообразни хранителни вещества на грам от теглото си.

*AquaSource водораслите като Суперхрана

Нашите водорасли вече са признати за Суперхрана. Това означава, че те са изключително богат на хранителни вещества, ефикасен хранителен източник, който осигурява значителни количества антиоксиданти, полифеноли, витамини и минерали. Освен че са изключително ефикасен източник на храна, Суперхраните също могат да подпомогнат процеса на естествено възстановяване на организма и да удължат по-продуктивния начин на живот.

Основните хранителни елементи и ползи включват:

  • Витамини – съдържат повечето витамини; отличен източник на витамини В12, С, В5 и Е.
  • Желязо и други важни минерали – желязото подпомага производството на червени кръвни клетки. Също така е доказано, че допринася за по-добрата умствена дейност. AquaSource водораслите допълнително осигуряват и много други важни минерали и микроелементи в органична, лесноусвоима форма.
  • Антиоксиданти – имат високо съдържание на каротеноиди.
  • Протеин – осигуряват висококачествен растителен протеин в съотношение, което го прави лесно усвоим.
  • Аминокиселини – съдържат важни аминокиселини, в оптимални за нуждите на човешкото тяло нива. Виж графиката.
  • Мастни киселини – съдържат есенциални мастни киселини, които организмът не произвежда сам.
  • Невропептиди – важни за добрата работа на мозъка.
  • Хлорофил – абсорбира светлинната енергия, необходима за фотосинтеза; по естествен начин почиства вътрешно организма.

Хранителните добавки са само един от начините, по който можем да си осигурим дневния прием на важните хранителни вещества и така да запазим и поддържаме доброто си здраве. Те са практичен отговор на въпроса как ежедневно да набавяме за себе си и семейството хранителните вещества, необходими за доброто здраве и физическо състояние.

AquaSource предлага широка гама от собствени натурални хранителни продукти с безкомпромисно качество. Вижте най-популярните ни продукти в линка по-долу.

https://tochitsa.myaquasource.net/bg-BG-44719

Ако желаете да се възползвате от възможността да си пазарувате продуктите на Аквасорс с 30% отстъпка в цената, която се предлагат на сайта, се регистрирайте на линка :

https://tochitsa.myaquasource.net/opportunity

Ако имате нужда от повече информация за продуктите, ако имате нужда от повече информация за бизнес възможността, ако имате нужда от съдействие при регистрацията, или просто имате някакви въпроси – пишете ми. Аз ще се свържа с Вас и ще се радвам да работим заедно :

krassimira.ivanova@gmail.com

krassimira.ivanova@sebepoznavane.com